Loading Events
This event has passed.

 

CTLE Teaching Innovation Salon 2019

 

*Morning & Lunch refreshments provided to registered participants.

**Equivalent of 2 PD hours

 

9:30 – 9:45 (15-min)              Morning refreshment

9:45 – 10:00 (15-min)             Opening remarks by Prof. Lionel NI (VRAA)

10:00 – 10:20 (20-min)          Faculty presentation by Prof. Ruibing WANG (ICMS)

10:20 – 10:40 (20-min)          Faculty presentation by Dr. Cheng Hang LEONG (FLL)

10:40 – 11:00 (20-min)           Faculty presentation by Prof. Hari VENKATESAN (FAH)

11:00 – 11:10 (10-min)              Coffee break

11:10 – 11:30 (20-min)             Faculty presentation by Prof. Patrick CHU (FBA)

11:30 – 12:00 (30-min)            Panel discussion (Prof. Venkatesan, Prof. Leong, Prof. Wang, and Prof. Chu, moderated by DCTLE)

12:00                                        Lunch

Register Now