Loading Events
This event has passed.

In response to the increasing number of UM faculty members who are experimenting with different modes of e-learning, this Half-Day Workshop features experts who will share with us a range of student-centred and teacher-centred pedagogical designs. This half-day event will begin with a plenary led by Prof. Ting-Chuen PONG, an award-winning faculty in teaching excellence and teaching innovations at HKUST, then followed by UM Faculty Panel Presentations and a hands-on technology workshop. This half-day event is open to all UM members particularly to the seasoned and new faculty at UM, as well as other members of the Higher Education community in the region. >>REGISTER NOW

**Participation in this workshop will be documented as equivalent of four hours of Professional Development for Teaching and Learning.**

Program Rundown

TimeSession
09:15-09:30 (15-min) Morning refreshment
09:30-09:45 (15-min)Opening remarks by Prof. Lionel Ming-Shuan NI (VRAA)
09:45-11:00 (75-min) Pedagogical Innovations in the Digital Age by Ting-Chuen PONG (The Hong Kong University of Science and Technology)
11:00-11:15 (15-min)Coffee break
11:15-12:15 (60-min)UMX: Challenges and Opportunities (Part II) by Faculty Teams of SPOC (CISC1000 Information Technology Fundamentals and Practices) and MOOC on “Creativity”
12:15-13:15 (60-min)Lessons on Revamping Large Classes with Technology by Prof. Yisu ZHOU (FED), Prof. Garry WONG (FHS) and Dr. Christopher FULTON (CTLE)
13:15-13:45 (30-min)Lunch Discussion

Join us on this special day for professional development to help you get going, get inspired and get connected at UM.

REGISTER NOW